SOLTÉSZ KINGA

Fonalgrafika készítés

ÖLTÖZTESD FEL OTTHONOD FALAIT!

Szia, Kinga vagyok!
Olvasd el a történetem...

Biztosan veletek is előfordult már, hogy egy családtag, vagy barát születésnapja közeledtével nem volt ötletetek ajándékozás terén. Ilyenkor arra gondol az ember, hogy nem szeretne egy századik fotóalbumot, cuki kutyás bögrét vagy valamilyen már elcsépelt dolgot ajándékozni.

Én ajándékozás terén olyan vagyok, hogy mindenképpen valamilyen személyes dologgal szeretném meglepni a másikat.

Ha Ti is úgy gondoljátok, hogy néha valóban nagyobb örömet lehet okozni egy személyes meglepetéssel, amiről a másik érzi a figyelmességedet és ki tudsz vele fejezni olyan dolgokat, amiket szavakkal nehezen, vagy egyáltalán nem lehet, akkor tudok Neked segíteni.

A fonalgrafika képek elkészítése több lépésből áll.

A legtöbb lépésben ott a lehetőség, hogy teljesen személyre tudd szabni a megajándékozott személyétől és a megajándékozás alkalmától függően a végeredményt.

Lecsiszolás után lefestem a kívánt színre a fát. A széleskörű színskálának köszönhetően, akár egy meglévő kép alapszínét is le tudjuk utánozni.

Ezt követően az elképzelt mintát beszögelem a fába. Ennél a lépésnél van a legnagyobb lehetőség arra, hogy az ajándék olyan legyen, aminek a szeretted a lehető legjobban örülne!

Végezetül a fonallal ‘‘összekötöm‘‘ a szögeket, mintától függő technikával. Ahány kép és minta, annyi féle fonalazási technikát tudok alkalmazni, így teljesítve a teljes egyediséget. Nem csak maga a fonalazás iránya, hanem a fonalak sok színe is nagy lehetőséget rejt magában.

A fonalazáshoz sok türelem kell, főleg egy nagyobb képnél, mert az akár több hétbe is telhet. A kép elkészítésének a vége, hogy különböző díszekkel, kiegészítőkkel még különlegesebbé és zsemélyreszabottabbá lehet tenni az alkotást. Ennek csak a képzelet szabhat határt.

Nagyon szívesen segítek, ha esetleg nincs elképzelésed és elmondom a tapasztalataimat a képek kiválasztásával kapcsolatban. Emellett a galériámban, vagy az Instagram-, Facebook oldalamon is tudsz böngészni a már elkészített munkáim között.

Rengeteg megrendelés érkezik szülinapra, esküvőre és házassági évfordulóra. A fonalgrafikás képekben az a szuper, hogy személyreszabott ajándék, amit a megajándékozni kívánt személy ízléséhez alakíthatunk. Lehet névreszóló, feldobhatjuk egy-két közös fotóval. Nem csak díszeket, használati tárgyakat is lehet készíteni ezzel a technikával. Például faliórát, kulcsakasztót, kabátakasztót, vagy akár az illemhelység ajtajára egy kis táblácskát. 

Több céggel és üzlettel is dolgoztam már együtt, hogy logójukat fonalgrafikával keltsük életre. Esküvői dekorációkat is készítek, mellyel igazán egyedivé varázsolhatod a nagy nap helyszínét, és akár örök emlékként elrakhatod a díszeket. 

Az oldalamon csak az én általam elkészített fonalgrafikás képek láthatóak. 

Ha tetszenek ezek az alkotások és személyes ajándékot szeretnél, valami olyat, amiről biztosan tudod, hogy pont a szeretted ízléséhez illik, keress fel és segítek, hogy együtt kitaláljuk mi lenne a tökéletes szín, minta, téma összeállítás!

Friss az instagramról

  • posts
  • followers
  • following
  • posts
  • followers
  • following

Kingastringart.hu 2019 – Minden jog fenntartva!